detroit писал(а):В общем на молотке нашел продавца сам стоит 8400 с доставкой 9990 ... отзывы есть верификацию пройденный чел это !!! Стоит покупать за такую цену или дешевле можно найти ?
В принципе нормальная цена если брать уже здесь живой товар.
detroit писал(а):В общем на молотке нашел продавца сам стоит 8400 с доставкой 9990 ... отзывы есть верификацию пройденный чел это !!! Стоит покупать за такую цену или дешевле можно найти ?
Palmfan писал(а):detroit писал(а):В общем на молотке нашел продавца сам стоит 8400 с доставкой 9990 ... отзывы есть верификацию пройденный чел это !!! Стоит покупать за такую цену или дешевле можно найти ?
Я бы брал, не задумываясь. Цены на ебее стремятся все выше, плюс доставка в Россию недешевая. Так что предложение очень неплохое. Гарантия у HP 1 год международная.
U.S. HP Employees,
As was shared during Leo’s recent all-employee meeting, we have been looking at possibilities to extend the employee purchase program around the HP Touchpad as we complete the process of clearing out inventories and winding down manufacturing operations.
After a thorough review of options, I’m pleased to share that starting at 9:00am (Pacific Time) on Wednesday, September 28th, HP employees in the United States will have one last chance to buy an HP TouchPad through the Employee Purchase Program on a first come first serve basis. Pricing will remain the same as it has been during the wind down process -- $99.99 for the 16GB TouchPad, $149.99 for the 32GB TouchPad…while limited supplies last.
Вернуться в HP TouchPad - Обсуждение